KŘUPAVÝ TOSKÁNSKÝ NÁKYP.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY ZELENINA / 




INGREDIENCE: 2 housky, 4 rajčata, 250g kozího sýra, sůl, pepř, 6 lžic olivového oleje, 30g vlašských ořechů, 1 svazku bazalky.

POSTUP PŘÍPRAVY: Housky nakrájíme na plátky. Rajčata nakrájíme na kolečka a osolíme je. Kozí sýr rozkrájíme na plátky. Všechny plátky by měli být přibližně stejně silné. Troubu zahřejeme na 200°C. V pánvi rozpálíme 4 lžíce oleje. Krajíčky housky v něm po obou stranách dozlatova opečeme. Vymastíme zapékací mísu a střídavě do ní rovnáme opečenou housku, rajčata a kozí sýr. Připravený pokrm pokapeme zbývajícím olejem a 10 minut dozlatova pečeme. Mezitím nasekáme ořechy. Otrháme lístky bazalky a několik jich odložíme stranou na ozdobu. Zbytek velmi jemně nasekáme. Krátce před koncem pečení pokrm posypeme ořechy a sekanou bazalkou. Podáváme horké, ozdobené bazalkou.



KŘUPAVÝ TOSKÁNSKÝ NÁKYP. KŘUPAVÝ TOSKÁNSKÝ NÁKYP.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1361 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz